Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Yazın ve har mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, çaput ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne denli dolgunca olsa da çorap botlar ve birbirinden çalgılı çağanaklı, nüans yaratan aynı zamanda elegan modelleri sayesinde kış modası da epeyice canlandı!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

Aramış olduğunız kriterlere normal sonuç bulunamamıştır. Değişik üzeri yahut konum aratarak yeniden arama yapabilirsiniz.

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kıç uzunluğunuza birebir CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kadem uzunluğunuza bedel gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem de estetik bir stil kazandırır.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Için Kanun 10. ve 11. maddeleri tembihnca iye başüstüneğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla fiillenen şahsi verilerine erişmek, veri hizmetlemeye ait bilgelik dileme geçirmek, şahsi verilerinin mesleklenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına iyi kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, il zarfında yahut vatan dışında zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişgelecek bilmek, kişisel verilerinin kusurlu yahut yanlış kârlenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, dayalı yasa hükümlerine müsait olarak medarımaişetlenmiş olmasına karşın kârlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde zatî verilerinin silinmesini yahut namevcut edilmesini talep eylemek, reform yahut silinme hakkını kullandığına müteallik bilginin ferdî verilerin aktarıldığı Landmark International ustalıktirakleri ile ilgilı ortaklıklarına, şirketlerine yahut vatan karıni-mekân dışı çkızılışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dileme etmek, kârlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz eylemek, kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak sorunlenmesi nedeniyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini dilek etmektir.

Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile duruşma ve yürütme müdürlükleri kabilinden zatî verilerinizi dilek etmeye salahiyetli kasıntı yahut kasılmalara ve bu tarz şeylerin belirlediği kişilere,

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve muteber deri kadın günlük ayakkabı hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Çorap botlar, tamamladığı katı çok kombine şık bir tarz kazanmıştırrmakla beraberinde hoppadak çabucak her zevke uyumlu ancak ve kostak tasarımlara malik.

Report this wiki page